Viesnīcas Londonā par £9


Viens no lielākajiem viesnīcu tīkliem Lielbritānijā, Travelodge, atkal palaidis akciju un piedāvā viesnīcas sākot no 9 mārciņām par nakti. Viesnīcas šobrīd var rezervēt laika posmam no 28. augusta līdz 28. novembrim.

http://www.travelodge.co.uk/saver_rooms/

Viesnīcas cena ir par numuriņu, neatkarīgi no tā, cik cilvēki paliek numuriņā (maksimums 3 pieaugušie vai 2 pieaugušie un 2 bērni). Esmu šo piedāvājumu izmantojis jau trīs reizes un vienmēr viss bijis vislieliskākajā kārtībā. Jā, viesnīca nav nekas īpašs, bet piedāvā vienkāršus un tīrus vidējas klases numuriņus, kuri parasti šajās pašās viesnīcās, bet bez akcijas maksā no 59 līdz pat 100 mārciņām par nakti. Rezervācija, protams, nav atceļama, bet pat, ja neizdosies aizbraukt, neko daudz finansiāli zaudēt nav iespējams.

Viesnīcas atrodas visā Lielbritānijas teritorijā, ne tikai Londonā. Tā kā populārākajās viesnīcās, kā, piemēram, Londonas centrālajā daļā, daudzi numuriņi jau ir izpirkti, tad varbūt nesanāks visas naktis palikt pa 9 mārciņām, bet tālāk no centra un citās pilsētās tas vēl joprojām ir izdarāms. Ja gribat palikt vairākas naktis, kur tikai pāris no viņām ir par akcijas cenu, tad tās jārezervē atsevišķi (ielikot pirkumu gorzā), bet nopirkt tās var vienā reizē. Neaizmirstiet arī norādīt cilvēku skaitu istabiņā, kas pēc noklusējuma ir 1.

Ja nesanāks atrast numuriņu šoreiz, tad pierakstieties uz jaunumu saņemšanu un nākamreiz, kad tuvosies akcija, par to uzzināsiet laicīgi.

comments powered by Disqus